Expertområden

Hydrotechs skiv- och trumfilter är designade och utvecklade med fokus på kvalitet och välkända för hög prestanda. De finns i många varianter för vattenrening inom akvakultur, industriella och kommunala områden.
Hydrotech

Vi är marknadsledande leverantör av kvalitetsfilter med lång livslängd och hållbarhet. Vi ser alltid till att våra produkter och lösningar passar varje kund och projekt.


Premium är vår standard

Vi utvecklar ständigt nya teknologier för att skapa marknadens bästa filtreringslösningar.
Hydrotechs trumfilter och skivfilter finns i över 500 olika varianter, och används i ett stort antal kommunala- och industriella applikationer samt inom akvakultur. 
Våra filter är kostnadseffektiva och har en design som garanterar premiumkvalitet och minimal miljöpåverkan. Alla våra filter är tillverkade i Sverige enligt högt ställda kvalitetskrav. 

Hydrotech driver den industriella standarden framåt när det gäller partikelseparation. Vi har lång erfarenhet av att leverera optimala vattenfiltreringslösningar till ett stort antal branscher.

Hydrotech är ledande leverantör av filter för den kommunala marknaden. Anledningen är att vår unika filterdesign ger kostnads- och yteffektiva lösningar optimerade för avloppsvatten och dricksvattenanläggningar.
Hydrotechs filter förbättrar vattenkvalitet i recirkulerade system inom akvakultur (RAS), utloppsvatten och intagsvatten. Vår teknik bidrar till stabil, effektiv och hållbar drift.